sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Jotakin sekavaa

Hola!









Pitkästä aikaa jaksan postata jotakin. Miniatyyrejä olen kyllä tehnyt, mutta postaamista en vain ole saanut aikaiseksi. Tässä joitakin näytteitä, ei mitään erikoista.

Finally I post something here. Well, I have made some miniatures but I just didn't manage to post anything. Here are some works, although nothing special.








Bolalle uusi loimi.
Bola's new blanket.




Cintún on Penélopen vuokrahevonen, ja tällä kertaa Penélope jaksaa myös hoitaa heppaansa (edellisellä kerralla Riikka lunasti hevosensa pikapuoliin takaisin tuntihommiin laiminlyöntien takia). Nyt Pensku, jolla ei yleensä ole varaa edes ruokaan, jopa repäisi ja osti Cintúnille uudet, hienot varusteet :D

Cintún is the leasing horse of Penélope and this time Penélope also takes care of her horse (last time Riikka took her horse back to the riding school quite fast because of Penélope neglecting it). Now Pensku, who usually can't afford even food, bought new, fine equipment for Cintún  :D


Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, että sain LOPULTAKIN - neljän kuukauden jälkeen- korjattua Riikan talosta keittiön ikkunan. Se on siis kuvassa tuo alempi ikkuna. Siskoni posautti sen täysin hajalle, ja tilalla oli pitkän aikaa vain pelkkä aukko.
I am very satisfied that I FINALLY - after four months - managed to fix the window of the house of Riikka. In the photo it's the lower one. My sister struck it in and, for long, there was only a sheer hole instead.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti